Outsourcing af Skype for Business til IT Relation

Skype for Business blev i oktober 2013 en vigtig del af hverdagen i Valcon A/S i Hørsholm. I Valcon glæder IT-chefen sig over, at virksomheden fra starten valgte at outsource Skype for Business-platformen til IT Relation.

"Fraregnet servicevinduer har vi haft en oppetid på 100 procent. Så stabilt ville vi aldrig selv have kunnet drifte Skype for Business", fortæller Danni Jensen.

Fantastiske muligheder med Skype for Business

Skype for Business har forbedret kommunikationen i Valcon og matcher ifølge IT-chefen kvaliteten "mobilitet", som er en af grundpillerne i Valcons strategi.
"Skype for Business har for eksempel givet os fantastiske muligheder, når det gælder møder, hvor deltagerne ikke fysisk er samlet. Mødet kan hurtigt realiseres, fordi Skype for Business gør det muligt at deltage, uanset om du sidder i din bil eller foran din pc et sted på kloden".

Deres medarbejdere er utroligt kompetente og har en både dyb og bred specialistviden om Skype for Business.

— Danni Jensen, IT-chef hos Valcon

Outsourcing giver tryghed

Som ansvarlig for Valcons IT giver det også Danni Jensen en stor tryghed, at virksomhedens Skype For Business bliver hostet af IT Relation:
"Deres medarbejdere er utroligt kompetente og har en både dyb og bred specialistviden om Skype For Business. Det giver en god ro at vide, at vi altid har Skype For Business-specialister til rådighed".

"Understøtter vores udvikling"

Valcon er en virksomhed i konstant udvikling, og ifølge it-chefen skaber det nogle behov, som IT Relation til fulde imødekommer:

"Hvis vi har brug for nye tiltag på Skype For Business-platformen, så spørger vi IT Relation, om de kan implementere det. Det kan de altid, og de gør det hurtigt og effektivt. Derudover adviserer de os altid om opdateringer og nye muligheder, der er fordelagtige for os og implementerer dem, så de virker første gang hver gang. På den måde understøtter Skype For Business hele tiden vores udvikling optimalt".

Det har været afgørende for Valcon at få en Skype For Business-løsning, hvor Skype For Business-telefoni var tæt forbundet med muligheden for almindelig telefoni. IT Relations nære samarbejde med Telenor, som Valcon er kunde hos, har ifølge Danni Jensen givet Valcon klare fordele:
"Det, at IT Relation og Telenor kender hinanden, sikrer et smidigt samarbejde de to parter imellem, så både fejlsøgning og implementering af forbedringer går rigtigt hurtigt".

Billigere at outsource

Valcon har på ingen måde fortrudt, at valget faldt på IT Relation, da de skulle outsource Skype For Business:
"Udover at det er billigere for os at outsource, fordi vi sparer Skype For Business-kompetence i huset, så sikrer IT Relations specialister, at vores Skype For Business kører mere stabilt, end hvis vi selv havde skullet drifte det. Oveni har vi så bare en rigtig god fornemmelse af, at IT Relation hele tiden er meget optaget af at imødekomme vores specifikke behov".

Brug for at vide mere?

Ja, det er uforpligtende. Vi deler gerne vores viden og erfaringer med dig. Uden beregning.

Thomas Møller Jensen

Market Director

thjen@itrelation.dk E-mail

Thomas Møller Jensen

keyboard_arrow_up