Det kræver en god Relation at stille de svære spørgsmål

Jan Stig Jørgensen

Sales Manager, IT Relation

Martin Garbrecht Damm

Teknologichef/CTO, Løgismose Meyers

Alle kan bygge stærke IT-løsninger. De færreste kan bygge en relation mellem IT og forretningen. For at lykkes med det sidste kombinerer vi teknisk knowhow med forretningsforståelse, empati, ærlighed og et højt serviceniveau. Vi kalder det Closer to Customers – og det er vores løfte til dig.

Vi er Closer to Customers

Det er meget enkelt. Vi tror på, at stærke løsninger står på skuldrene af endnu stærkere relationer. Derfor insisterer vi på at forstå dig og din forretning. At forstå dine mål, udfordringer og ambitioner. Hvordan skulle vi ellers bygge løsninger, der gør en forskel?

Mød vores kunder

Indeks Retail

Når man vil digitalisere processer og forretninger, får man brug for speed og agilitet. Det er svært, hvis man skal alt selv. Det måtte Marianne Lyngby Pedersen sande, da hun i 2015 tiltrådte som adm. direktør for Indeks Retail.

Med ønsket om at effektivisere IT-driften med et forretningsmæssigt fokus på skalerbarhed, fleksibilitet og transparens valgte Indeks Retail derfor at outsource stort set hele IT-driften til IT Relation.

”IT Relation er et stort IT-hus, der også dækker hele området omkring IT-sikkerhed. Det giver ro i maven”, fortæller Marianne Lyngby Pedersen, og tilføjer: ”Jeg er meget glad for, at jeg har en ekstern partner, som har dybe, dybe kompetencer og mange medarbejdere, som kender os, og som ved, hvor vi gerne vil hen”.

Indeks Retail er kædekontor for de tre frivillige butikskæder Bog & Ide, BOGhandeleren og Legekæden og servicerer disse med konceptudvikling, markedsføring, sortiment, web, IT, økonomi og logistik.


KMC Kartoffelmelcentralen Amba

En god samarbejdsrelation er kendetegnet ved, at man har nogle personlige relationer – og så må der gerne være plads til lidt ”fis i gaden”. Sådan lyder det fra Anders Quist Hermann, der er IT-chef hos KMC.

KMC producerer fødevareingredienser baseret på kartoffelstivelse. Virksomheden, der ligger i Brande, eksporterer til mere end 90 lande og omsætter for mere end 2 mia. om året.

KMC og IT Relation har samarbejdet siden 2015. I dag hoster IT Relation de fleste af KMCs infrastrukturservere og er en vigtig sparringspartner både på forretnings- og strateginiveau. Se videoen om en samarbejdsrelation, der går længere end bare det forretningsmæssige.


KK Wind Solutions

KK Wind Solutions er en ledende global leverandør af styresystemer til vindmøller. Igennem snart 10 år har virksomheden samarbejdet med IT Relation omkring hosting. Et samarbejde, der er baseret på tillid, lydhørhed og respekt.

IT Relation drifter serverne og er med til at udvikle infrastrukturen hos KK Wind Solutions. Det kan vi fordi, vi er tæt på både som firma, men også som privatpersoner. Det er noget, vi vælger til. Vi vil hinanden og er så tæt på, at vi kan udfordre hinanden og flytte vores forretninger sammen.

Se Mogens B. Lassen, Senior Manager – IT Operation (KK WindSolutions) og Rasmus Jelle, Client Manager (IT Relation) fortælle om deres samarbejde – og ikke mindst den fælles kærlighed for fodbold.

3 mænd i sort / hvid smiler og snakker sammen

Hvad betyder det for dig?

01

Tillid er noget, vi gør os fortjent til – leverance efter leverance. År efter år.

02

Værdiskabelse er noget, vi forventer af os selv – ikke noget, du skal bede om.

03

En åben dialog er nøglen til, at vi løfter din forretning – med de rigtige løsninger og mennesker.

Problemer er noget, vi løser

No Problem er vores kulturelle fundament, som alle medarbejdere står på. Lige fra Client Managers og løsningsarkitekter til de hjælpsomme supportere. Det kombinerer en unik eksekveringskultur med en ekstraordinær tilgang til at udvikle og løse IT-opgaver – og er din sikkerhed for gennemtænkte løsninger og proaktiv action.

No Problem. To små ord, der siger meget om, hvem vi er. Her hjælper vi hinanden – og ikke mindst vores kunder. For vores arbejds- og forretningsliv bliver både sjovere og bedre, når vi ser løsninger frem for problemer. 

No Problem er udgangspunktet for alt, hvad vi gør

01

Hold, hvad du lover

02

Sig ja med et smil

03

Gør din kollega bedre

04

Gør IT enkelt

05

Forstå kundens forretning

06

Tænk som en leder

Vi tør tænke langsomt og handle hurtigt

Hvis IT er nede, er forretningen det også. Derfor tænker vi os godt om, når vi udvikler din digitale løsning. For vores store erfaring viser, at de rigtige processer og governance-modeller hjælper med at forhindre fejl og problemer. Og den viser også, at den rigtige løsning nogle gange kræver omtanke, omhyggelighed og tid.

Når det er sagt, ved vi, at der opstår udfordringer. Sådan er IT. Derfor er vi også klar til at handle hurtigt, når du har brug for hjælp. På den måde sikrer vi, at dine IT-systemer altid støtter dine forretningsmål.

Må vi fortælle mere om os selv – og om, hvad vi kan gøre for dig?

Vi vil være tæt nok på din forretning til at forstå, hvornår I har brug for spørgsmål – og hvornår I har brug for svar.

Få hjælp til at komme godt videre

Kontakt os i dag – vores specialister er klar til at tale om jeres muligheder. 

Mikael Madsen

Sales Manager

+45 2226 8222

mimad@itrelation.dk mimad@itrelation.dk

Mikael Madsen

 
keyboard_arrow_up