En familie fuld af styrker

Ligesom vi gerne vil skabe tætte relationer med kunder og samarbejdspartnere, har vi også stærke familiemæssige bånd. IT Relation er en del af itm8-familien. Sammen har vi både bredden og dybden til at løse den moderne forretnings udfordringer med IT. 

Besøg itm8

Mød resten af itm8-familien

En af de førende applikations- og cloududbydere i Norden. Med de bedste kompetencer og største passion løser AddPro komplekse forretningsmæssige udfordringer og finder innovative løsninger, som understøtter kundernes konkurrenceevne. AddPro har lokationer i Danmark og Sverige, hvor stærke teams af specialister sidder klar til at vejlede virksomheder om deres digitale transformation.

Besøg AddPro Danmark

Besøg AddPro Sverige

 

 

Cenvation er specialister i at levere innovative IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics CE og Business Central. Løsninger der understøtter automatisering, effektivisering og optimering af manuelle eller eksisterende digitale forretningsprocessor, så forretningen kan fokusere på at øge loyaliteten for medlemmer og kunder.

Besøg Cenvation

 

 

CloudTeams er eksperter i at implementere Cloud-løsninger og hjælpe virksomheder fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering. CloudTeams er Microsoft Gold Partner og blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter. 

Besøg CloudTeams

 

Et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med mere end 10 års erfaring indenfor digital transformation. Kerneydelserne er centreret omkring API’er, integrationer og Azure. Copenhagen Softwares arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. 

Besøg Copenhagen Software

 

Emineo er fokuseret på Oracle-teknologi og er specialister i databasedrift, ydelsesproblemer og licensregler. Emineo har eksisteret siden 1997 og arbejder udelukkende med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de fleste platforme, "on-premises" og i skyen.

Besøg Emineo

 

Improsec er specialiseret i pragmatisk IT-sikkerhed og rådgiver om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger. Improsec forbedrer din sikkerhed, og navnet er en sammentrækning af lige netop dét (improving security).

Besøg Improsec

 

Me'ning er specialiseret i Microsoft løsninger indenfor Modern Workplace, Customer Engagement, Data og Analyse og Specialudvikling. Me'ning hjælper virksomheder med at give digitalisering mening - med afsæt i human understanding.

Besøg Me'ning

 

Mentor IT blev i 2020 kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Ambitionen er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse med hovedfokus på tre ting: At flytte selskabets kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. 

Besøg Mentor IT

 

Miracle 42 leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning. Hvad end det drejer sig om applikationsudvikling, test, databasedrift eller hosting, er det vigtigste mål at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

Besøg Miracle42

 

Progressive er IT-outsourcing med fokus på løsninger, der bringer din forretning i en god retning, uanset om du har brug for hjælp til IT-drift, cloudløsninger, sikkerhed, application management eller til at lægge den rigtige IT-strategi.  

Besøg Progressive

 

Sotea slår sig på aldrig at sende ekstraregninger. Sotea agerer fuld it afdeling for deres kunder, med alt inklusiv i prisen. Når de siger nul ekstraregninger, mener de det. De er grundlagt i år 2000 og har siden da aldrig sendt nogle ekstraregninger. De har fastpris på alle deres ydelser, og agerer den ”frække” dreng i klassen når det handler om it outsourcing.

Besøg Sotea

 

 

keyboard_arrow_up