Digital transformation kræver Eksperter på alle områder for at lykkes

Sammen er vi stærkere end hver for sig

De bedste it-løsninger, kan støtte og flytte din forretning. Og solide løsninger består af flere essentielle elementer, der alle sammen skal være optimale, for at din forretning får det rigtige udbytte.

 

Eksperter hele vejen rundt

Derfor giver det mening at bygge platforme sammen med flere partnere, der hver har sit særlige speciale, men som også forstår hinanden. Den kombination får du hos os og itm8-familien.

IT Relation har lang og dyb erfaring med forretningsorienteret drift af de centrale løsninger. Cloud Teams er eksperter i Microsoft Azure og globale cloudløsninger. Copenhagen Software bygger tilpassede applikationer, der binder systemer sammen. Improsec er blandt Europas førende i Europa indenfor Cyber Security. Og Miracle 42 er førende i Norden indenfor essentielle databaser og optimering af platforme.

Lasse Staunstrup Lassen, Sales Manager

lalas@itrelation.dk

+45 2334 9695

Sammen dækker vi alle de centrale områder, som nye, effektive løsninger skal bestå af. Og vi gør det på allerhøjeste niveau.

Miracle 42 leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning. Hvad end det drejer sig om applikationsudvikling, test, databasedrift eller hosting, er det vigtigste mål at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

Besøg Miracle42

 

Thomas Holden, Sales Manager

thhol@miracle42.dk

+45 50 25 02 25

Tobias Reeves Larsen, Client Executive

tobia@miracle42.dk

+45 53 74 71 40

Improsec er specialiseret i pragmatisk IT-sikkerhed og rådgiver om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger. Improsec forbedrer din sikkerhed, og navnet er en sammentrækning af lige netop dét (improving security).

Besøg Improsec

 

Cecilie Berggreen, Partner Development Manager

cbr@improsec.com

+45 93 40 80 11

 

Rasmus D. Jensen, Business Development Director

rdj@Improsec.com

+45 24 85 22 21

Et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med mere end 10 års erfaring indenfor digital transformation. Kerneydelserne er centreret omkring API’er, integrationer og Azure. Copenhagen Softwares arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. 

Besøg Copenhagen Software

 

Aske Jeppesen, Commercial Director

ask@copenhagensoftware.com

+45 30 78 82 11

 

Rune Ibsen, CEO

rui@copenhagensoftware.com

+45 27 28 82 85

 

CloudTeams er eksperter i at implementere Cloud-løsninger og hjælpe virksomheder fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering. CloudTeams er Microsoft Gold Partner og blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter. 

Besøg CloudTeams

 

Mickey Soussah, CEO

ms@cloudteams.dk

+45 60 55 57 57

keyboard_arrow_up