Certificeringer

Vores certificeringer er din garanti for, at vi arbejder målrettet med bl.a. kvalitets- og sikkerhedsinitiativer, der har betydning for dig som kunde.

Hostingcertifikatet

Hostingcertifikatet er et kvalitetsstempel, som kun må bruges af IT hostere, der har været i gennem brancheforeningens BFIH’s certificeringsproces.

Vi er godkendt til Hostingcertifikatet, hvilket indebærer, at vi lever op til certificeringens 6 forskellige krav:

  • check Sikre ydelser
  • check Gennemsigtige aftaler
  • check Bidrag til national it-sikkerhed
  • check Økonomisk robusthed
  • check Forsikringsmæssig dækning
  • check Information om kvalitetsmærke på medlemmets hjemmeside

Se vores Hostingcertifikat her

ISAE 3402 certificeret, type 2

Uvildig garanti for informationssikkerheden af din IT drift.

Vi har en ISAE 3402 revisionserklæring. Det er en professionel validering, der dokumenterer og garanterer, at vi har styr på vores drift, egenkontrol, sikkerhed, kompetencer, forretningsgange og økonomi.

Årlig uafhængig kontrol

Certificeringen indebærer test af de kontroller, som erklæringen angiver. En kontrol som hvert år skal foretages af en uafhængig statsautoriseret revisor med IT revision som speciale.

Den statsautoriserede revisor foretager årligt en revision og udarbejder efterfølgende erklæringen. Ved revision af vores datacenter gennemgår revisoren blandt andet netværk, overvågning, beskyttelse mod brand, vand, strømafbrydelse, adgangssikkerhed og backup.

Du kan se vores seneste erklæring her: Revisionserklæring 2017 

Denne er udarbejdet i oktober 2017 og er en type 2 erklæring, som udarbejdes for perioden 01.10.2016 til 31.12.2017. Den næste version, der dækker perioden 01.01.2018 til 31.12.2018, forventes at være tilgængelig primo februar 2019.

keyboard_arrow_up
Loading...