Hør mere om Hverdagens IT Superhelte

IT Relation opruster med opkøb af It-afdelingen A/S

19. marts 2018

Vi kan med stor glæde offentliggøre, at IT Relation har underskrevet en aftale omkring køb af IT-virksomheden It-afdelingen A/S. Med opkøbet står vi nu endnu stærkere på det konstant voksende IT-marked. 

Vi ønsker at styrke vores position og kompetencer særligt øst for Storebælt, og i det hele taget have endnu større fokus på nærhed til vores kunder i hele landet. Det er en vigtig del af vores strategi af være geografisk tæt placeret på vores kunder.

Nærhed betyder for os helt naturligt også optimal kundeservice. It-afdelingen matcher denne indstilling til fulde, da deres virksomhedskultur også er baseret på personlige relationer og troværdighed. It-afdelingen er en særdeles udviklingsorienteret og proaktiv virksomhed, som har opnået flere flotte anerkendelser.

It-afdelingen blev etableret i år 2000 og servicerer primært mindre og mellemstore kunder med specialist-viden inden for outsourcing, hosting og drift. Virksomheden beskæftiger 60 medarbejdere og har hovedkontor i Hørsholm. Med tilførelsen af It-afdelingen vil vi fremadrettet kunne tilbyde en forstærket og bred kompetencedækning til vores kunder.

Vi vil i løbet af de næste måneder begynde integrationen og kendskabet til vores nye kolleger, samt planlægge den fremtidige struktur og implementeringsproces. Ambitionen er, at It-afdelingen er en fuldt integreret del af IT Relation i løbet af efteråret 2018.

Vi ser meget frem til det nye samarbejde og glæder os til en spændende fælles fremtid.

For yderligere information:

Dennis Nørgaard
Adm. direktør, It-afdelingen A/S
Tlf.: +45 2090 3050

Henrik Kastbjerg
Adm. direktør, IT Relation A/S
Tlf.: + 45 2069 6700

keyboard_arrow_up