Gratis webinar

Genvejen til mere sikker og omkostnings­effektiv IT i det offentlige

30. september kl. 12:30 - 14:00

Tilmeld dig gratis

OBS: NY DATO
På grund af den aktuelle Corona-situation har vi valgt at omlægge vores seminar til et webinar. Indholdet bliver det samme - blot i virtuelt format.

Halvanden times webinar om IT-outsourcing i offentlige virksomheder

Oplever du også, at det bliver sværere og sværere at leve op til øgede IT-sikkerheds- og compliance krav? Og får du også ros, hvis du kan spare på IT-driftsbudgettet – uden at forringe servicen? Så er tiden til IT-outsourcing måske nu.

IT Relation er vært for et gratis webinar, der handler om de fordele og ulemper, der er forbundet med at outsource IT-driften i offentlige virksomheder. Det kommer også til at handle om, hvordan du kommer nemt, sikkert og kosteffektivt i gang.

Webinaret er for dig med interesse for IT-outsourcing i offentlige virksomheder, hvad end du er økonomichef, IT-ansvarlig, IT-medarbejder, digitaliseringsansvarlig eller noget helt femte.

Læs mere om IT-outsourcing

Hvorfor offentlige virksomheder med fordel kan outsource IT-drift

Bliv klogere på de trends, der driver sourcing-udviklingen. Og få et indblik i, hvordan intern infrastrukturdrift ændrer sig i den offentlige sektor. Se også konkrete eksempler fra danske kommuner og andre offentlige organisationer.

Henrik Zangenberg, stifter af Zangenberg Group, der gennem 12 år har specialiseret sig i sourcing

SKI-rammeaftale: den enkle vej til IT-outsourcing

Er du klar over, at der findes en forhåndsgodkendt rammeaftale for IT-drift i offentlige virksomheder? En rammeaftale, der sikrer dig, at du kommer hurtigere i gang med IT-outsourcing og nemmere opnår økonomiske fordele.

SKI 02.22 aftalen giver mulighed for hel eller delvis outsourcing af din organisations IT-drift på en ny, billigere og mere fleksibel måde.

Bjarne Jørgensen, Rådgiver om indkøb af IT-drift hos SKI (Statens og Kommunernes Indkøbsservice)

Løsningen: konkrete erfaringer med IT-outsourcing

Hør hvordan du kan outsource din organisations IT-infrastruktur. Og hør, hvordan din leverandør kan hjælpe din organisation ud i skyen og sikre, at I opnår flest mulige fordele. 

Søren Nielsson, Sales Manager IT Relation

Praktisk info


Hvornår er det?

Onsdag den 30. september kl. 12:30 - 14:00.

Hvad koster det?

Det er helt gratis.

Hvordan tilmelder du dig?

Udfyld formularen nedenfor senest den 29. september

Hvis du er i tvivl?

Skriv til os på marketing@itrelation.dk eller ring til os på 60 18 19 09

Hvem står bag?

Det gør IT Relation. Vi er en dansk ISO 27001-certificeret outsourcing-leverandør med 700 medarbejdere, der stræber efter at skabe optimale IT-løsninger med effekt og respekt for din organisation. Vi er desuden én af de godkendte leverandører på den seneste SKI-rammeaftale 02.22. 

Tilmeld dig gratis webinar:

Genvejen til mere sikker og omkostningseffektiv IT i offentlige virksomheder

Udfyld formularen og tilmeld dig webinaret.

 
keyboard_arrow_up