Nyttige tools og applikationer

Uundværlige apps til dig der arbejder hjemmefra

Få en liste over nogle af de foretrukne apps, som bliver brugt til at arbejde Remote over hele verden.

Flere og flere virksomheder ansætter ”fjernmedarbejdere” (Remote Workers) for at kunne tiltrække de dygtigste medarbejdere. Det kan være medarbejdere fra hele verden, der ikke møder fysisk ind på kontoret – og måske aldrig gør det.

Der er mange gode eksempler på, at det fungerer og endda med succes. Men det kræver øvelse og ikke mindst de rigtige online værktøjer.

Vi har samlet en liste over nogle af verdens mest populære apps, der gør det nemmere at arbejde på hjemmekontoret.

Få 7 populære apps til hjemmekontoret

1. Yammer

Yammer (også kaldet Facebook for virksomheder) er en nem måde at sende store gruppebeskeder og holde dig opdateret om stort og småt i virksomheden. Det er ikke super godt til en-til-en kommunikation. Så brug det som et nutidens intranet.

2. Slack

Slack er i løbet af få år blevet et af de førende kommunikations-tools. App’en har +10 millioner daglige brugere. Måske fordi det er så nemt at gå til. På 5 minutter er du i gang. Og du kan bruge Slack til alt lige fra feedback og koordinering af opgaver til virtuelle møder. Du kan selvfølgelig også bare realtime-chatte og bruge Slack som en effektiv kanal til at holde kontakten med dine kollegaer på distancen.

3. Take a Break Please

Take a Break Please er en virkelig god ven (app), når du arbejder hjemmefra. App’en tvinger dig nemlig til at holde pauser gennem hele dagen. Det er kun til dit eget bedste, da du bliver mere effektiv, når du får ilt til hjernen og kommer væk fra skærmen en gang i mellem.

I dine pauser kan du passende bruge app’en Seven, som du måske kender? Seven er en meget enkel trænings-app, der udfordrer til at lave en hurtig – men intens træning på 7 minutter. Øvelserne skifter mellem cardio og styrke og let udføres i en pause fra arbejdet.

4. Time Doctor

Time Doctor er en særlig god app, for dig der arbejder som konsulent (eller freelancer) og har brug for at dokumentere dit tidsforbrug. Så du kan fakturere dine kunder korrekt. Time Doctor giver dig mulighed for at ”tracke” de opgaver, du arbejder på.

App’en minder dig også om at holde fokus, hvis du lader dig distrahere af ting som for eksempel Facebook og YouTube. Den genererer automatisk regninger til dine klienter og kan integreres med mange populære projektstyringsværktøjer.

5. OfficeVibe

OfficeVibe er en fantastisk app, som du for eksempel kan bruge til at få overblik over dit teams tilfredshed og arbejdsglæde. Du kan løbende sende beskeder til team- medarbejdere med simple spørgsmål til deres engagement og teamspirit. Svarene sendes anonymt retur, så du er sikker på at få ærlige svar.

6. Doodle

Doodle er det perfekte redskab til at finde en ny dato til den virtuelle fredagsbar eller til at finde den dato, hvor flest i teamet kan mødes. Du kan nemt sende en Doodle-afstemning af enhver art ud og lynhurtigt få svar tilbage. Nemt og effektivt.

7. Todoist

Todoist er en perfekt app til hjemmekontoret. App’en hjælper dig med at få alle dine opgaver ud af hovedet og ind på organiserede to-do-lister. Du kan bruge Todoist som dit eget redskab men også sammen med dit team, hvor I kan dele lister og opgaver. App’en fungerer både offline og online.

Del artikel

 

Snak med en Remote-ekspert. Og hør hvordan du skaber den optimale hjemmearbejdsplads

Jakob er ekspert i IT-sikkerhed

Jakob Mandahl-Friis
Cloud Solutions Architect
+45 2677 4433
jaman@itrelation.dk

Ekspert i fil- og dokumenthåndtering

Lars Nielsen
Cloud Transformation Manager
+45 2389 5612
lanie@itrelation.dk

Lars ved alt om Remote IT-udstyr

Lars Christiansen
Head of Product Sales
+45 2448 3338
lachr@itrelation.dk

Kom hurtigt i gang med Teams

Lars Seiersen
Solution Manager
+45 2518 6132
jesei@itrelation.dk

Søren ved alt om Office 365

Søren Westergaard
Solution Manager
+45 2013 9366
sowes@itrelation.dk

keyboard_arrow_up