Sådan ser det ud, når 750 IT-specialister arbejder Remote

Det tager ikke mange timer, før alle vores IT-specialister er oppe at køre hjemmefra. Med VPN, Microsoft Teams, Office 365 og Yammer er vi alle udstyrede til at arbejde Remote. Vi etablerer os lynhurtigt på hver vores hjemmearbejdsplads. Selv om vi ikke sidder sammen, har vi optimale betingelser for at arbejde effektivt sammen. 

Vi er 100 meter-mestre i Remote-arbejdspladser 

Hos IT Relation er vi privilegerede i en situation, der gør det nødvendigt for alle at arbejde hjemmefra. Vi er godt udstyrede med vores mange digitale værktøjer og IT-ressourcer. De fleste af os arbejder hver dag med Remote-teknologier og IT-løsninger, der kan gøre det nemmere at arbejde hjemmefra. 

Men det forpligter også at være eksperter på et område. Derfor har vi samlet al vores viden og inspiration til at arbejde hjemmefra: tips, links, guides, videoer og guide. Og vi stiller det hele til rådighed for dig på vores Remote Academy.

Vores mission med Remote Academy

Det er vores ønske med Remote Academy at skabe et platform, der giver alle virksomheder og organisationer bedre forudsætninger for at arbejde effektivt hjemmefra. Hvad end du arbejder i en handelsvirksomhed eller en serviceorganisation med 10 eller 1000 ansatte.

Remote Academy er for alle – lige fra CEO’er til elever. På Remote Academy finder du både generelle råd og specifikke tips. Alt er konkret og nemt at gå til. Og vi lægger løbende nyt stof på siden, så du altid er ajour med det nyeste inden for Remote Working

Snak med en Remote-ekspert. Og hør hvordan du skaber den optimale hjemmearbejdsplads

Jakob er ekspert i IT-sikkerhed

Jakob Mandahl-Friis
Cloud Solutions Architect
+45 2677 4433
jaman@itrelation.dk

Ekspert i fil- og dokumenthåndtering

Lars Nielsen
Cloud Transformation Manager
+45 2389 5612
lanie@itrelation.dk

Lars ved alt om Remote IT-udstyr

Lars Christiansen
Head of Product Sales
+45 2448 3338
lachr@itrelation.dk

Kom hurtigt i gang med Teams

Lars Seiersen
Solution Manager
+45 2518 6132
jesei@itrelation.dk

Søren ved alt om Office 365

Søren Westergaard
Solution Manager
+45 2013 9366
sowes@itrelation.dk

keyboard_arrow_up