Network-as-a-Service Seminar Styrk din netværksinfrastruktur med IT Relation og Cisco Meraki

På seminaret kan du blive klogere på de nyeste trends og tendenser indenfor sikkerhed og netværksteknologi. 

Vi byder på inspiration til, hvordan du styrker din netværksinfrastruktur. Efterfølgende præsenterer vi dig for vores nye Network-as-a-Service, som er levering og drift af en komplet netværksinfrastruktur.

Tid & sted

 26. januar 2023
 kl. 9.00-13.30
Experimentarium, 
Tuborg Havnevej 7,
2900 Hellerup

Oplægsholdere

Christian Larsen
Channel Manager, Cisco Meraki

Michael Birk
Network Solution Specialist, IT Relation

 

Simon Seerup Larsen
Network Solution Specialist, IT Relation

Mads Voigt Hingelberg
CEO & Partner, Innovation Lab

Outsourcing af netværksinfrastruktur til IT Relation med Network-as-a-Service

Mange virksomheder har desværre et aldrende, utidssvarende eller usikkert netværk. Der er stigende krav og fokus på IT-sikkerhed i danske virksomheder, og netværksinfrastrukturen er ingen undtagelse.

Bedre sikkerhed starter med at etablere et overblik over netværkstopologien og netværksenheder for derefter at tilsikre, at hele netværket er konfigureret efter "best practices", og at alle netværksenheder løbende opdateres med ny software og funktionalitet. 

Med Network-as-a-Service, eller NaaS som det forkortes, kan I outsource jeres netværksinfrastruktur til IT Relation. Det betyder, at I ikke selv behøver at stå for drift af jeres netværksenheder og tilhørende management software. Alt er centralt styret fra IT Relation via en cloud-arkitektur med fokus på høj oppetid, optimering, support, fejlsøgning og rapportering. 

Hør mere om den nye netværksservice 

På seminaret kan du høre Michael Birk og Simon Seerup Larsen, Network Solution Specialists hos IT Relation, fortælle om, hvorfor IT Relation har udviklet Network-as-a-Service, samt hvorfor den nye service passer godt til både eksisterende og nye kunder. 

Du kan også høre om, hvordan løsningen er et byggestenskoncept, der kan tilpasses jeres specifikke behov – både i forhold til antallet af netværksenheder og de tilhørende produktkategorier Firewalls, Switche, Access Points og LTE 4G WAN Gateway. 

Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig blive klogere på de mange fordele ved Network-as-a-Service, som bygger på cloud-arkitektur.

Mads Voigt Hingelberg fra Innovation Lab slutter dagen af med et spændende inspirationsoplæg om fremtiden, hvor teknologier drevet af cloud kommer til at ændre vores forestillinger om, hvad der er muligt.

Du vil blandt andet se praktiske demonstrationer af det allernyeste inden for kunstig intelligens, høre om algoritmeøkonomien og eksempler fra det virkelige liv om produkter, som kun kunne findes, fordi de søde frugter af cloud-teknogien i dag er modnet, og kan plukkes i øjenhøjde og omdannes til løsninger på problemer, som ikke kunne løses for bare ét år siden.

Se program

Det får du ud af seminaret

01

Indsigt i, hvor vigtig netværkssikkerhed er i forhold til IT-sikkerhed

02

Viden om, hvorfor det giver god mening at outsource virksomhedens netværksinfrastruktur

03

En spændende dag med masser af netværksinspiration og trends

Program

Kl. 09.00

Ankomst

Kl. 09.15

Velkommen v/ IT Relation & Experimentarium

Kl. 09.30

Tendenser og trends på netværksmarkedet v/ Christian Larsen, Channel Manager, Cisco Meraki

Kl. 10.30

Introduktion til Network-as-a-Service v/ Simon Seerup Larsen & Michael Birk, Network Solution Specialists, IT Relation

Kl. 11.45

Et kig ind i din fremtid. Cloud kan mere end du tror! v/ Mads Voigt Hingelberg, CEO & Partner, Innovation Lab

Kl. 12.30

Frokost & netværk

Kl. 13.30

Tak for i dag og mulighed for at udforske Experimentariums udstilling på egen hånd

Christian Larsen

Christian Larsen er Channel Manager hos Cisco Meraki. Han har et strategisk fokus på IT-forretningsudvikling med stærk forståelse af markedstendenser, forretningsmuligheder og kunderesultater.

Michael Birk

Michael Birk er Network Solutions Specialist hos IT Relation. Her hjælper han kunder, partnere og distributører med at bygge netværksløsninger, der tilføjer værdi og løser deres forretningsbehov.

Simon Seerup Larsen

Simon Seerup Larsen er Solutions Specialist hos IT Relation. Simon har stor erfaring med IT-infrastrukturs teknologier, forretningsudvikling og sikkerhed – og han stræber efter at levere de bedst mulige løsninger og tjenester for kunder og partnere.

Mads Voigt Hingelberg

CEO & Partner, Innovation Lab. Innovation Lab arbejder for at hjælpe virksomheder og organisationer ind i fremtiden med et fokus på bæredygtig forretning, en innovativ kultur, digitale muligheder og meget mere.

keyboard_arrow_up