IT-sikkerhed

Bedre IT-sikkerhed for dig og dine medarbejdere

Tak for din interesse for IT Relations webinar om IT-sikkerhed på hjemmearbejdspladsen

Se eller gense webinaret her:

9 ud af 10 sikkerhedsbrud starter hos medarbejderne

Derfor spiller medarbejderne en vigtig rolle i at være en del af virksomhedens IT-sikkerhedsforsvar og sikker håndtering af data.

IT Relation tilbyder træning af virksomhedens medarbejdere i IT-sikkerhed og sikker datahåndtering.

På vores awareness-portal får du og dine medarbejdere adgang til en række online træningsforløb inden for IT-sikkerhed og sikker datahåndtering (GDPR). På awareness-portalen finder du +30 kurser målrettet til virksomheder og organisationer.

Lige nu har du mulighed for at prøve, om vores awareness-portal er noget for dig uden at skulle have penge op af lommen. Vi tilbyder dig nemlig gratis adgang til en smagsprøve på 3 IT-sikkerhedskurser – kvit og frit. 

Sådan fungerer awareness-træning

1. Brugerne oprettes på platformen, hvorefter træningen kan begynde

2. Bruger logger ind på platformen og gennemfører de tildelte kurser. Et kursus tager kun 5-7 minutter at gennemføre, hvilket vil sige, at medarbejderne sparer tid på det. Der udkommer et nyt kursus hver 2. måned.

 

3. De ansvarlige har adgang til at følge med i deltagelsen og identificere de relevante områder samt administrere fremtidige kurser. Hvis et kursus ikke gennemføres, bliver der automatisk sendt en reminder til brugeren.

 

4. Brugerne vil løbende få adgang til nye kurser, som skal gennemføres. Hvert kursus findes på dansk og engelsk.

 

Vil du vide mere om awareness-træning?

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 
keyboard_arrow_up