Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klar til Persondata­forordningen

Få vores e-bog og læs mere om 6 af de punkter, du skal være på fornavn med, inden Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. 

Ja tak, send mig e-bogen

Hvorfor gå i gang nu?

Selvom den 25. maj 2018 ligger et stykke ude i fremtiden, er det med at komme i gang i god tid, hvis du ikke pludselig vil blive fanget på det forkerte ben. 

Her er 3 argumenter for at gå i gang med at tænke på Persondataforordningen allerede nu: 


Med de forhøjede bødestraffe i forbindelse med Persondataforordningen kan det gå hårdt ud over forretningen, hvis du ikke har styr på dine persondata. Hvor bøderne i dag typisk ligger på 5-10.000 kroner, kan de i fremtiden principielt udgøre op til 4% af din omsætning.

Din evne til at leve op til de nye regler (compliance) kommer til at have betydning for din virksomheds værdi og image udadtil – har du ikke styr på omgangen med persondata kan du i fremtiden blive valgt fra af dine kunder og samarbejdspartnere.

Se de nye regler som en forretningsmulighed. Persondataforordningen vil i den nærmeste fremtid blive et konkurrenceparameter. Ligesom du kan blive valgt fra, hvis du ikke lever op til de nye krav, kan du omvendt også blive valgt til, hvis du er foran på point.

E-bog: Bliv klar til Persondata­forordningen

Er du i tvivl om, hvad persondata­forordningen kommer til at betyde for din virksomhed? Og hvordan I kan forberede jer bedst muligt på de nye regler?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores e-bog om Persondataforordningen. 

{gdpr2}

keyboard_arrow_up