Gratis webinar

Sådan sikrer du dig mod cybertrusler - i forhold til din forretning, IT, jura og økonomi

Den 10. marts 2021 - kl. 14-15

 

Tilmeld dig gratis

Få eksperternes tips til, hvordan du sikrer dig og din virksomhed

I dag er cybertruslen mod danske virksomheder meget høj ifølge Center for Cybersikkerhed. Næsten alle virksomheder, uanset størrelse, vil på et tidspunkt opleve et eller flere forsøg på cyberangreb.

Det er altså ikke et spørgsmål, om nogen vil forsøge at angribe din virksomhed - men et spørgsmål om, hvornår og hvor ofte. Får de cyberkriminelle først held med at stjæle dine data, tage dem som gidsler eller lægge dine servere ned, kan det hurtigt blive dyrt både økonomisk og for jeres omdømme.

Heldigvis er der flere ting, du selv kan gøre for at sikre dig, dine kollegaer og din virksomhed. På dette webinar vil vi komme omkring, hvordan du kan forebygge angreb og undgå tab ved hjælp af IT, jura og cyberrisk forsikringer.

Tilmeld dig gratis, og se med live den 10. marts kl. 14-15. Eller se webinaret senere, når det passer dig.


 

På webinaret har vi allieret os med eksperter fra Topdanmark og DAHL Advokatpartnerselskab og kommer omkring følgende emner:

  • Hvordan du med politikker, dokumentation og regelmæssige eftersyn kan sikre, at dine leverandører og medarbejdere lever op til din virksomheds sikkerhedskrav.
  • Hvordan du kan tilgå den juridiske del af opgaven med at sikre virksomheds og dine kunders data og privacy.
  • Hvordan du i dag sikrer dit IT-setup bedst muligt mod det aktuelle og fremtidige trusselsbilleder.
  • Hvilke muligheder findes der inden for IT-sikkerhed til at lokalisere og lukke sikkerhedsbrister, før det er for sent.
  • Hvordan en cyberrisk-forsikring kan hjælpe din virksomhed med at begrænse skaden og undgå store økonomiske tab, hvis uheldet alligevel sker.

Webinaret tager cirka 60 minutter. Og når du har lyttet med ved du, hvordan du kan sikre dig mod cybertrusler - i forhold til din forretning, IT, jura og økonomi.

Om talerne på webinaret

Claus F. Sørensen, advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab 

Claus er certificeret IT-advokat og IT-specialist samt leder af DAHLs afdeling for IT & IP. Han har et indgående kendskab til IT-branchen og har i mere end 25 år beskæftiget sig med IP- og IT-ret.

Tim Krarup Nielsen, advokat og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab 

Tim arbejder primært med teknologi- og IT-retlige forhold som f.eks. IT-anskaffelser, persondataret, outsourcing og managed services. Han yder især rådgivning til teknologi- og opstartsvirksomheder.

Christian Bladt Jessen, underwriter hos Topdanmark

Som rådgiver hos Topdanmark rådgiver Christian hver dag store og små virksomheder i, hvordan de med den rette cyberforsikring kan sikre sig mod store økonomiske tab, hvis de skulle blive offer for et cyberangreb.

Kristian Brødløs Gowda, Cyber Security Manager hos IT Relation

Kristian har mere end 8 års erfaring med IT-sikkerhed, og er samtidig certificeret etisk hacker CEH (Master). En certificeret etisk hacker er en ekspert inden for sit felt, der forstår og ved, hvordan man skal lede efter svagheder og sårbarheder i systemer og bruger den samme viden og værktøjer som en ondsindet hacker. Herudover har Kristian opnået den prestigefyldte certificering CISSP, som beviser, at Kristian besidder en dyb teknisk og ledelsesmæssig viden i at udvikle og administrere den overordnede IT-sikkerhed i en organisation.
 

Tilmeld dig gratis seminar:

Sådan sikrer du dig mod mod cybertrusler - i forhold til din forretning, IT, jura og økonomi

Udfyld formularen og modtag en bekræftelse på e-mail. Du er velkommen til at tage en eller flere kollegaer med. Giv os meget gerne besked på forhånd. Og husk, det er gratis at deltage.

 
keyboard_arrow_up