Unikke forretningsfordele i Azure Webinarer Sådan udnytter du nemmere mulighederne i Microsofts Public Cloud

Der er både optimeringer, genveje og oplagte forretningsfordele at hente ved at flytte de rigtige dele af IT-stakken til en public cloud som Microsofts Azure-cloud. 

Derfor overvejer mange organisationer også, hvor fordelene er for dem, og hvor det giver mest mening at begynde. For selvom der er oplagte fordele, er der også forhindringer.  


Tilmeld dig webinarerne her

Spring cloud-forhindringerne over

Dette webinar giver dig fem oplagte fordele for din forretning, som venter på dig i Azure – og en guide til, hvordan du udnytter dem.  

Se de skjulte forhindringer, du skal kende, før du begynder. Spring lærepengene over: Få et roadmap til succesfuld migrering. Lær af vores best practice og skyd genvej til succes i dit eget Azure-projekt. 

Webinaret klæder dig godt på til at træffe de rigtige beslutninger for din forretning, når det gælder cloud-rejsen, så I er bedst muligt rustet til at flytte forretningen fremad.

Oplægsholder
 

Jacob Wolff Christensen, Senior Cloud Architect, Cloud Teams

På webinaret fortæller Jacob Wolff Christensen om de muligheder, som Azure giver. Fra økonomiske gevinster og øget fleksibilitet til performancekrav og sikkerhedsmuligheder. 

Med efterhånden mere end 20 års erfaring med Microsofts teknologier har Jacob et bredt kendskab til både on-premise og cloud teknologier, som har vist sig stærkt anvendelige i forbindelse med cloud adoption projekter. 

Tidspunkt og tilmelding
 

Onsdag den 24. august kl. 10.00-11.00
-online-

 

AFHOLDT


Sikkerhed i Microsoft Cloud

Mange organisationer har adgang til en lang række sikkerhedstools i Azure / M365. På dette webinar gennemgår vi high-level nogle af disse tools, og hvorfor det er så vigtigt, at de bliver taget i anvendelse.

Webinaret introducerer en enkel måde at kontrollere de forskellige tools, så sikkerheden kan øges i M365 og Azure. Vi stiller skarpt på fordelene ved de værktøjer, som bl.a. secure scoren vil anbefale. Herudover får du en introduktion af Zero Trust konceptet, hvordan det virker med M365 og Azure samt hvilke fordele det giver.

Oplægsholder
 

Bjørn Henriksen Hartz, Cloud Architect, Cloud Teams

Bjørn Henriksen Hartz har mere end 20 års erfaring som IT-konsulent og har stået for design, implementering, teknisk projektledelse og drift - hovedsageligt indenfor Microsoft porteføljen.

Bjørn har indgående kendskab til Active Directory, DNS, Office 365, Exchange, SQL System Center samt alle Microsoft server OS. Derudover har Bjørn arbejdet med presale samt workshops i forbindelse med projekter og design af løsninger i internationale miljøer.

Tidspunkt og tilmelding
 

Onsdag den 7. september kl. 10.00-11.00
-online-

 

AFHOLDT


Få styr på økonomien i Public Cloud - FinOps

Økonomien i Public Cloud kan være en uforudsigelig størrelse. Licenser, provisionering, reservering, right-sizing, skalering. Der er mange håndtag at gribe efter. Men hvilke er de rigtige, og hvad giver dig mest for dine brugte timer?

Dette webinar sætter spot på de 3 hyppigste grunde til, at din Azure investering kan løbe løbsk. Baseret på vores rammeværk og erfaring får du helt konkrete forslag til, hvordan du kommer i kontrol.

Bonus: Som deltager på webinaret får du eksklusivt adgang til vores tjekliste og guide til, hvordan du hurtigere diagnosticerer helbredet på dine Azure udgifter samt en prioriteret liste med løsningsforslag til, hvor du bør handle og hvornår.

Oplægsholdere
 

Nicolai Harbech, medstifter af Ximplifi ApS
Jacob Wolff Christensen, Senior Cloud Architect, Cloud Teams

Nicolai Harbech er medstifter af Ximplifi ApS, der sikrer økomisk kontrol og drift i Azure. Nicolai har arbejdet med implementering af Microsoft teknologier i 5+ år og kender til de udfordringer,som et skifte til cloud ofte medfører. 

Jacob Wolff Christensen er licensspecialist i Cloud Teams. Med efterhånden mere end 20 års erfaring med Microsofts teknologier har Jacob et bredt kendskab til både on-premise og cloud teknologier, som har vist sig stærkt anvendelige i forbindelse med cloud adoption projekter. 

Tidspunkt og tilmelding
 

Onsdag den 21. september kl. 10.00-11.00
-online-

 

AFHOLDT

 


Cloud Teams + IT Relation = Cloud Powerhouse 

Specialisterne fra Cloud Teams er Microsoft guldpartner indenfor Azure og har seks års erfaring i at flytte fremadsynede forretninger fra gamle on-premise servere til Microsofts globale cloud. Det har de gjort for nogle af landets største virksomheder ved at transformere kritiske og komplekse IT-løsninger. 

IT Relation har i snart 20 år været garant for at rykke hurtigt ud, så snart en platform eller IT-løsning ikke fungerer optimalt. Hundredvis af virksomheder er afhængige af den overvågning, drift og det beredskab, som IT Relations specialister leverer hver eneste dag. Døgnet rundt. 

Sammen leverer vi en unik cloud-kabale, der både indeholder de rigtige strategiske beslutninger og design, problemfri implementering og effektiv drift og optimering. Det er ren cloudpower. 

keyboard_arrow_up