Sådan arbejder vi med IT-hosting. Også gerne for dig

Forbind IT og forretningsstrategi

Er din virksomheds ambitioner en del af din virksomheds IT-setup? Det kan lyde som en selvfølge. Vores erfaring er, at mange virksomheder har et uforløst potentiale, fordi deres IT-setup binder dem på hænder og fødder. Derfor er vi ikke blot specialister i teknik – men også i forretning. Vi forholder os altid til din forretning, før vi udvikler en hosted løsning. Det kan du mærke på din bundlinje.

Agil og skalérbar IT-hosting

Oplever du, at din virksomheds IT-setup begrænser dig i at udvikle nye forretningstiltag? Når vi hoster din virksomheds IT, får du frihed, fleksibilitet og agilitet til at forløse din virksomheds potentiale. Vi kan altid skalere din hosting-løsning op og ned efter behov – uanset om du har brug for mere serverplads eller færre systemlicenser. For os handler det om, at du altid skal kunne agere på dit foranderlige forretningsbehov.

IT-sikkerhed som det bør være

Er din virksomheds digitale sårbarhed et vigtigt punkt på din agenda? Overlader du din virksomheds IT-setup til os, garanterer vi dig et højt sikkerhedsniveau. Vi er godkendt af brancheforeningen BFIH til at bruge Hostingmærket og er ISAE 3402-certificeret til at håndtere skrappe krav til datasikkerhed. Vi udvikler altid en sikker hosting-løsning, der tager afsæt i, hvad der er forretningskritisk for netop din virksomhed.

Mere om IT-sikkerhed

Det her er ufravigeligt, når det handler om hosting, hos os

Altid opdateret IT-infrastruktur

Får du ofte e-mails fra dine medarbejdere, der brokker sig over forældet IT-udstyr? Vælger du os som hosting-leverandør, opdaterer vi løbende dit IT-setup. Vi sikrer, at du og dine medarbejdere altid har adgang til opdaterede systemer og vedligeholdt teknologi. Du får samtidig fordel af vores forretningsorienterede tilgang til IT. Det betyder, at vi aldrig vil anbefale dig ny teknologi – uden først at forholde os til, hvilken værdi den tilfører din forretning.

Stabilitet og optimal oppetid

Går din IT-afdelings tid med at sørge for, at jeres IT-setup kører optimalt? Med en hosted løsning hos os får du stabilitet og garanti for høj oppetid. Er uheldet (mod forventning) ude, har vi en effektiv beredskabsplan, der sikrer, at I kommer lynhurtigt tilbage. Vores Service Desk kan desuden hjælpe 24/7 med support på bl.a. Microsoft-applikationer, hardware og brugeradministration. Det frigiver tid i din IT-afdeling.

Hvilken hosting-løsning skal du vælge?

Shared eller dedikeret? Fysisk server eller virtuelt datacenter? Cloud hosting eller hybrid cloud? Svaret afhænger af din virksomheds forretningsmæssige behov. Derfor starter vi med at afdække krav til datakontrol, fleksibilitet, skalérbarhed, tilgængelighed og driftssikkerhed. Så vi altid kan levere den mest værdifulde løsning.

Mere om Shared og Dedikeret hosting
Mere om Cloud Hosting

Hosting af hele eller dele af dit IT-setup

Hosting af Microsoft Exchange

Vil du og dine medarbejdere altid have adgang til kontoret? Hosted Exhange er svaret. Du får nem og hurtig adgang til mail, kalender og andre relevante informationer, uanset hvor i verden du er. Og du er uafhængig af din arbejdscomputer – og kan dele information og viden med kolleger og kunder fra enhver computer eller fra mobiltelefonen.

SQL

Spar udgifterne til en dedikeret SQL-server, og lad os stå for hosting af jeres database. Din virksomheds forretningskritiske informationer og data bliver opbevaret på vores døgnovervågede og lynhurtige servere. Det giver ikke blot en langt større sikkerhed end i dag, men også øget effektivitet og lavere driftsomkostninger.

Hosting af Microsoft SharePoint

Vil du effektivisere fildelingen og samarbejdet på tværs af virksomheden? Så anbefaler vi dig hosting af Microsoft SharePoint. Vi er overbeviste om, at brugervenlighed og problemfri deling kan spare dig mange ressourcer. Og vores dygtige SharePoint-specialister hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af platformen. 

Hosting af ERP

Med en hosted ERP-løsning har du mulighed for at leje dit økonomisystem, hvor du betaler en fast pris pr. bruger pr. måned – og du betaler selvfølgelig kun for det antal brugere, der har adgang til økonomisystemet. På månedsbasis kan du licensleje disse systemer: MS Dynamics C5, MS Dynamics NAV og MS Dynamics AX.

Hosting af Microsoft Dynamics CRM

Vil du øge salget og styrke forholdet til virksomhedens kunder og samarbejdspartnere? Hosted CRM er et værktøj til din salgs- og kundeserviceorganisation, der kan bringe jer tættere på jeres kunder og forbedre mulighederne for at styrke kundeplejen og booste salget.

Hosting af Applikationer

Hos os har du mulighed for hosting af (næsten) alle applikationer. Og vi tilbyder et stort udvalg af drifts-applikationer, som du enten kan leje eller købe i forbindelse med outsourcing eller hosting.

Hosted Hyper V

Med hosted Hyper-V sikrer du, at din virksomheds IT altid er omstillingsparat i forhold til virksomheds udvikling. Hyper-V gør det altid nemt at oprette og administrere virtuelle servere. Du får løsninger til en række kerneprodukter inden for virtuelle servere som fx dynamisk datacenter og virtuel desktop samt infrastruktur.

Hosted VMware

Søger du en skalérbar og pålidelig visualiseringsplatform? Så er hosted VMware svaret. Med hosted VMware får du en platform, der giver dig mulighed for at køre, styre, tilslutte og sikre programmer på tværs af clouds og enheder i et fælles driftsmiljø. Det giver dig både mere frihed og kontrol.

Hosting af CAD – 2D og 3D

Få total frihed med 2D og 3D CAD hosting – og opnå driftsomkostninger, der er markant lavere ved at overlade programafvikling, opdateringer og installation af nye arbejdspladser til os. Med samme gnidningsfrie og suveræne brugeroplevelse, som når din virksomhed selv drifter de krævende programmer.

Hosting af Skype for Business 

Med hosting af Skype for Business får du beskeder, møder og skærmdeling – alt sammen i én app, som er enkel at bruge og fungerer med Office. Du kan alt, lige fra at se, om dine kontakter er online, til at planlægge møder i Outlook og starte samtaler fra Office-apps.

IT-hosting der understøtter din forretning

01

Certificeret hosting

Vi er certificerede til at bruge Hostingmærket. Det er din garanti for, at der er orden i serverummet og styr på processerne.

02

Support

Få adgang til IT-support. 24 timer i døgnet. Hver dag. Året rundt. Vi tager altid telefonen, når du ringer.

03

Vi er her også næste år

Søger du en hosting-leverandør, der er her i morgen? Siden 1990 har vi leveret hostede løsninger, du kan regne med.

Vi er talstærke

620

Specialister

Vi er store nok til at løfte dine opgaver – og små nok til at arbejde hurtigere end dem, du brugte sidste gang.

8

Lokationer

Vi er tæt på dig og din forretning – uanset hvor I bor. Bare giv os et kald, så kigger vi forbi.

1

Stor familie – en del af itm8

Vi kan det meste selv. Af og til har vi dog brug for hjælp fra vores specialiserede søstervirksomheder i itm8. Det er din sikkerhed for, at vi altid kan rykke din forretning.

En del af det gode selskab

Certificeringer og tildelinger er ikke noget, du får automatisk. Det skal du gøre dig fortjent til. År efter år. Derfor gør vi os umage hver dag. Så du er garanteret løsninger, der altid lever op til strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Spørgsmål vi har hørt før

Hvordan sikrer I, at sikkerhedsniveauet er passende for vores data?

Vi er underlagt strenge krav til IT-sikkerhed. Og vi auditeres løbende på overholde disse – bl.a via ISAE3402-revisionserklæringen. For at sikre mod fejl og sikkerhedsbrist dokumenterer vi fx alle retningslinjer vedrørende den daglige drift i procedurer. Vi er samtidig på forkant med de nyeste og bedste sikkerhedsløsninger på markedet. Og vi forholder os altid til, hvilke løsninger der beskytter din forretning optimalt.

Hvor nemt er det at opgradere vores løsning?

Alle vores løsninger er opbygget skalérbart. Det betyder, at alle dine services (både licencer og tekniske ressourcer) lynhurtigt kan reguleres. Vi tager os af den praktiske opgradering, når først opgaven er defineret. Det gør det nemt for dig at sadle om til nye produkter, nye teknologier og nye markeder med et minimum af omkostninger. 

Hvordan er jeres procedurer for backup og ved nedbrud?

Vi har altid medarbejdere i support- og driftscentret 24 timer i døgnet. Året rundt. Her har vi certificerede procedurer, der sikrer, at alle backup-rutiner overvåges og udbedres ved fejl. Det sikrer valid og fejlfri dataopbevaring. Derudover har vi beskrevne beredskabsplaner, der straks iværksættes ved uregelmæssigheder eller nedbrud.

Hvem har ansvaret, hvis hosting-løsningen ikke fungerer med vores øvrige systemer?

Vi er din driftspartner og har ansvaret for den hostede platform. Vores arbejde består bl.a i at optimere miljøet og koordinere med 3. parter for at sikre effektiv og stabil drift. Gennem stordrift og årelang erfaring kan vi sikre funktionaliteten af de applikationer, der driftes – og vi evner at finde effektive løsninger på udfordringer.

Overvejer du en hosted løsning?

Lad os snakke om, hvordan vi kan udvikle et IT-setup, der understøtter din forretning.

Lasse Staunstrup Lassen

Sales Manager

+45 2334 9695

lalas@itrelation.dk lalas@itrelation.dk

Lasse Staunstrup Lassen

 
keyboard_arrow_up